Søk i arkivet

Båtliv

Messas største båt

På Båter i sjøen kan publikum beskue Norges største private luksusyacht. Bli med Båtliv om bord på ‹Time Bandit›, som koster 65 millioner kroner.

Her er den nye folkebåten!

En aldri så liten verdenspremiere på sjøen for Båtlivs lesere. Vi har prøvekjørt Bavarias nye 28 foter, og tror den tyske båtgiganten her har skapt en tilnærmet folkebåt både når det gjelder pris, plass og kjøreegenskaper.

HD Digital radar i lukket versjon

De revolusjonære HD Digitale radarantennene fra Raymarine er ikke lenger forbeholdt de største båtene med store åpne antenner.

Eksporten halvert

Eksporten av norske fritidsbåter ble halvert første halvår i 2009. Enkelte aktører leverer likevel vekst.

Nye "With båter" lanseres

I Bror Withs ånd lanserer nå With to nye båter - én oppgradering og én nyhet. De vises for første gang på messen Båter i sjøen på Kadettangen 3. - 6. september.

Bavarias nye 46 HT til Sandvika

Bavaria Deep Blue 46 er en vellykket sammensmelting av bil- og båtindustrien. Sjelden har vi opplevd en mer kompromissløs båt med så mange kompromisser. Nå stilles hardtopversjonen ut for første gang på Båter i Sjøen i Sandvika.

Importen av fritidsbåter er halvert

Ikke siden begynnelsen av 2000-tallet har importen av fritidsbåter til Norge vært så lav som nå, skriver NORBOAT i en pressemelding.

Båten som tåler det meste!

Med Paragon 31 tar Nimbus sjumilssteg opp mot de tøffeste i klassen, og sjelden har vi krysset av så mange høye tall på testskjemaet som denne gang. Heng med om du våger å bli bløt, for her gikk det i 30 knop selv om sjøene tilsa snekkefart.

Lekre norske linjer

To lekre 24-fotere er blant årets heteste nyheter fra den norske båtbransjen. Vi har prøvekjørt Cormate T-24 og Sportmate 24. Se film og bildespesial.

450 båter til Sandvika

For 12. gang arrangeres Båter i sjøen på Kadettangen i Sandvika. Over 450 båter vil ligge i det over en nautiske mil lange bryggeanlegget som blir lagt ut i forbindelse med messen. Norske Askeladden overrasker med verdensnyhet, og det samme gjør tyske Bavaria.

Finnene halverer båtsalget

Finnene sliter både med produksjonen og salget av nye båter. I de første fem månedene i år droppet salget med 55 prosent.

Askeladden med RIB

Askeladden overrasker med en ny båt i portofølgen: Askeladden Commuter 10 RIB!

Populær båt i ny utgave

Den populære aluminiumsbåten Buster L lanseres i en ny generasjon denne høsten.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen