Søk i arkivet

Båtliv

Spar miljøet med båtheis

Tenk på miljøet og forleng båtens levetid er slagordene som Arctic Boatlifts bruker om sine mange båtheisløsninger.

Bli med om bord i gigant-yacht med norsk skrog

Med skrogform utviklet i Norge for offshoreindustrien skal Wally lage en luksusbåt helt utenom det vanlige. Se produsentens animasjon fra den utrolige båten.

Rinker med ny design

Rinker 310EC trosser amerikansk finnanskrise.

En båt – to forskjellige kjøreopplevelser

Vi har testet Yamarin 61 CC med både 115 og 150 hestekrefter på hekken. Selv om båten er den perfekte skjærgårdsjeep er det som å kjøre to forskjellige båter.

Rull på og vask vekk

Aurora Marine er et selskap som har spesialisert seg på vaske- og rensemidler til båt. Algefjerneren er bare et av nesten 30 spesialprodukter fra denne produsenten.

Windy satser i USA

Windy satser nå på USA-markedet og har fått ny forhandler i Connecticut. 42-foteren Grand Bora får rosende omtale i webmagasinet «Boat Test».

Watski viser el-båt i praktisk bruk

Utstyrsleverandøren Watski har tro på kombinasjonen av miljøbåten Greenwave 515 og den nye, kraftige Torqeedo el-motoren. I en fersk filmsnutt viser selskapet at båten duger, i alle fall til hyggeturer i pent vær.

Dette er en 40-foter

To store kabiner, to bad, stor salong og åpen kjøkkenløsning – Azimuts nye 40 foter gir mye luksuriøs plass. Bli med om bord!

Gamle båter blir som nye

 Finanskrisen har rammet båtprodusentene hardt i USA også. En av de største – Hatteras, satser nå på rehabilitering av eldre Hatterasbåter.

Motbakke i Rørvik

Båtprodusenten Hansvik varsler permitteringer og vil leie ut en del av de 24 ansatte til andre bedrifter i regionen. Parallelt jobber styret med en finansiell redningsplan.

Importøren: -Ingen krise i Bavaria

- Problemene i Bavaria er absolutt løst, og det er ingen grunn for kunder til å være bekymret. Dette sier daglig leder Lars-Erik Solvang (bildet) ved Lunde Båt Motor AS.

Volvo vant prestisjepris for drev

IBEX, som er en av verdens største messer for båtprodusenter, ga nylig innovasjonsprisen til VolvoPentas nye Ocean X drev.

To nye konkurser i Vestfold

E 18 BÅT AS i Larvik gikk i går konkurs etter ganske nøyaktig fire års drift. Samme dag meldte Brønnøysundregistrene at også Tønsberg-firmaet Ulviken Motorverksted er konkurs.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen