Søk i arkivet

Båtliv

Svensk og rå fra Rupert

En rå og eksklusiv brukervennlig båt med meget høy finish, er hva den verdensberømte designeren Ocke Mannerfelt ønsker å oppnå med sin nyutviklede Ruptech 32.

Dyrt å unndra båtavgifter

Det var i 2005 at en vestlending skal ha tatt med seg en båt til over en million kroner inn i landet uten å betale avgifter. Hittil har båten kostet tollmyndighetene nesten hundre tusen i lagerleie, skriver bt.no.

Formel-1 rebellens nye båt

Formel 1 sirkusets Bad Boy, Edmund "Eddie" Jordan, har vært og handlet båt. Nå har Michael- og Ralf  Schumackers læremester bestilt seg en 150 fots Sunseeker trideck megayacht.

Se Båtlivs filmsnutter

Båtliv har publisert flere filmer fra båttester. Se alle filmene her!

Prestigebåten?

Dette er båten alle skal måle seg mot sier franske Jeanneau om sin splitter nye 39 foter. Vi har sett grundig på båten, og mener verftets påstand er en sannhet med modifikasjoner.

Europas minste bobåt?

Det polske verftet Interster vinner garantert ikke prisen for messas vakreste båt med lille Kania. Men de kan godt få prisen for Europas minste bobåt. At den er kjempebillig gjør jo saken bare mer interessant.

Tøff trønder tar tyskland med storm

På den tyske båtemessen Hanseboot i Hamburg er det en som sjarmerer de fleste. Trønderen ”Stalker” fra Hitra er messas mest fotograferte båt i følge importøren.

En liten stor verdensnyhet fra Ryds

Den kom like overraskende på utstillerne som på oss. Svenske Ryds lanserte en flunkende nye prototyp, som garantert kommer til å bli lagt merke til blant småbåtentusiaster. Den ultimate hyttebåt?

Herlig hybrid tar bølgen

Den er hverken grønn eller stygg. Greenline Hybrid 33 er så langt det nærmeste man kommer et normalt båtliv, og likevel ha god samvittighet for både størrelsen og forbruket. Nå er den også nominert til åerts båt i Europa.

Bavaria med to nominasjoner til årets båt i Europa

Flere amerikanere enn forventet er inne på listen. Ikke like overraskende er det at både Bavarias nye 28 fot sport, og Bavaria 46 Deep Blue er på listen i hver sin klasse.

Doblet båtsalget i fjor

Italmarin i Drammen hadde rekordsalg i 2008 og halte i land et positivt resultat.

Seaco kaster håndkledet

To tøffe år ble for mye for Mandalsbedriften Seaco som nå går til skifteretten

UFO på kjøl

Føler du behov for oppmerksomhet og har en feit lommebok? Ta en titt på U119 Carbon fra den franske båtprodusenten UFO.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen