Søk i arkivet

Båtliv

Denne GPS-en sender meldinger

DeLorme PN-60w kan sende tekstmeldinger der det ikke er mobildekning. I tillegg kan man dele stedsinformasjon med andre eiere.

Smart anodeøye

Hvor mye er det egentlig igjen av anoden? Britiske Anonde Eye har funnet en løsning for å følge med på anoden, selv når båten ligger i vannet.

Norsktilpasset RIB-serie for liten og stor

Nordic Line er en ny RIB-serie tilpasset for det norske markedet og alle aldersgrupper. Se den nye serien som skal være for alle alderesklasser.

Midtkonsollbåt fra Nordkapp

Nordkapp overrasker med en ny midtkonsollbåt med overnatting for to.

Den stygge andungen

Trailbare Petit Canard 800 vil få mange til å trekke på smilebåndet, men den som ler sist ler best.

Windy lager den nye Røkke-jolla

Skjønt «jolle» er vel å dra det litt langt. Det dreier seg om en 52-foter med 1800 hk, som skal være lettbåten til Kjell Inge Røkkes nye seilemaskin på 217 fot. Røkke har selv fulgt prosjektet ned til minste detalj.

– Opp fra asken, i 50 knop!

Hvem skulle trodd at Askeladden bare ett år etter konkursen skulle være tilbake igjen? Og da ikke bare med de velkjente småbåtene, men også med en hardbarket «patruljebåt» med dramatiske fartsressurser og ditto sjøegenskaper.

Nytt & moderne fra Sealine

Britiske båter har alltid vært populære i Norge. Merker som Princess, Fairline og Sunseeker har lenge rådet grunne alene. Nå utfordres de av Sealine. Båtliv har vært i England og testet nyheten F46.

Kjøremaskin med panoramautsikt

Det er alltid like moro å kjøre en Yamarin, men plassen er ikke fullt utnyttet i den nye bowrideren.

Kjøremaskin, basta!

Yamarins nye 80 DC er ikke bare flåtens flaggskip, den er en usedvanlig god kjøremaskin også. Med Yamahas V8 monster-motor på hekken er dette båten for deg som har erfaring og liker en aktiv kjørestil.

Gigant-yacht fra Wally – med norsk skrog

Med skrogform utviklet i Norge, diesel-elektrisk fremdrift og et solcelledekk på ett mål, skal det italienske prestisjeverftet Wally lage en luksusbåt utenom det vanlige.

Velg riktig redningsflåte

Vi har testet ti redningsflåter i samarbeid med Redningsselskapet og vårt søsterblad Seilas. Ulikhetene på kvalitet og pris er store, og noen av flåtene holdt ikke mål.

Båtglede i vinterlys: Norske linjer ga robust polakk

Med noen små justeringer av interiøret kan den aktive norske båtbrukeren se frem til en båt som dekker de fleste behov. I tillegg er den meget flott å se på. Skrog og linjer til nyheten Galia 650 HT har nordmannen Geir Arnestad stått for.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen