Søk i arkivet

Båtliv

Oppfølgeren Greenline 40 hybrid snart klar


Greenline 40 er basert på suksessen til sin mindre søster, Greenline 33 Hybrid som ble introdusert i september 2009.

Ny Bavaria 34 Sport allerede lansert

Ikke før har de presenteret tegningene på sin nye 43 foter med hardtop, så verdenslanserer de en 34 foter. Hos Bavaria går det på samlebånd om dagen.

Hydrolift går helt nye veier

Hydrolift har lenge lekt med tanken om å lage en større walkaround familiebåt i toppsjiktet når det gjelder fart og prestasjoner. Derfor har de laget avanserte S-28 med elektrisk sprayhood og soverom i konsollen.

Nå kommer flyteundertøy

Flyte undertøyet  fungerer omtrent som en våtdrakt og gir betydelig forbedring i overlevelse i kaldt vann i følge produsenten.

Finnmark får ny redningsskøyte

Fredag ble RS «Odin» døpt utenfor Operaen i Oslo, men det er langt unna farvannene hvor den skal virke.  

Mer designros til Marino

Den finske kombibåten Marino APB 27 fortsetter å sanke heder for nyskapende kreativitet og avanserte løsninger.

Vinterprosjektet: Gratis-båt på vannet til våren?

Båt må ikke være dyrt. Investeringen kan koste nøyaktig null kroner - men det hjelper å være nevenyttig og ha noen kroner på lur til deler og utstyr.

Hanse og Fjord-sjefen på plass i Vettre

Det tyske båtkonglomeratet Hanse satser tungt på det norske markedet og konserneier Michael Schmidt er nå selv på plass i Asker for å overse oppgraderingen av forhandlernettet. 

Ny tungvekter fra Volvo Penta

Ett år etter at VP D13 inntok tronen som Volvos verstingmotor for fritidsbåter har den grønne 12.78 liters-ruggen fått selskap av en «commercial»-versjon.

Mastervolt og Steyr innleder samarbeid

To av Europas ledende produsenter av alternative motorsystemer, Steyr og Mastervolt skal nå samarbeide om å utvikle nye, seriekoblete dieselelektriske fritidsbåtmotorer.

Stor «Sport»-modell fra Bavaria

Bavaria har fått mye ros for sine Sport-modeller. Til vinteren lanseres en 43-foter i serien - og den norske Bavaria importøren har vært direkte involvert i utviklingen.

Ny NB-forhandler i Kristiansund

Møre Båtservice AS i Kristiansund overtar salget av NB Marines båter på Nordmøre nord for Hustavika og opp mot Trøndelag.

Helgens oppgave: Unngå høstlig havari

Høsten kommer snikende. Og med høsten kommer bryggehavariene. Redningsselskapet har allerede begynt å heve båter som ikke var helt klare for den nye årstiden.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen