Søk i arkivet

Båtliv

Medgjørlig og rimelig trawler

Royalers nye trawler er en av markedets rimeligste i sin klasse, men det betyr ikke at den står tilbake på kvalitet. Vi har tatt den medgjørlige kineseren på en prøvetur.

For et herlig skip!

For en båt, tralla-la-la! Kom sol, kom regn, kom vind, kom med hva du vil, tralla-la-la! Man får en egen lykksalig stolthetsfølelse når man står til rors i en moderne trawler. Beneteau 44 er intet unntak.

Nesten fullkomment

Med Noblesse 625 fortsetter Nordkapp sin nye designlinje som ble lansert med Enduro 760. Igjen lykkes båtprodusenten fra Østfold.

Kokevasket familiebåt

NUOVO, FINLAND: For få år siden ville Aquador 22c vært en rimelig stor og sensasjonelt rask familiebåt. I dag er kjappe cruisere i denne størrelsesklassen knapt nok som weekendbåter å regne. Men ikke undervurder fi nnenes evne til å fi nne mye plass på få fot.

Tysk tøffing for norske forhold

Samtidig som Viksund lanserer sin nye speedsnekke, og andre norske fabrikker melder om fornyet interesse for klassiske skrogformer, har en tysk innlandsprodusent rettet oppmerksomheten mot nordiske farvann.

Billig fritidsfisker

Det handler om pris og fornuft. For det finnes knapt nok en båt på markedet i dag som gir mer for pengene enn Quicksilver 640 PH.

11 gode daycruiser-kjøp

Vi har samlet seks gode bruktbåtkjøp for under en halv million kroner, og fem gode kjøp for over en halv million.

Askeladden i støtet

På rekordkort tid er «nye» Askeladden Boats etablert som en populær leverandør av små, lukkede båter.

Fishermans friend for ever

Det var litt som å slippe taket i en nyforelskelse da vi måtte forlate vår følgesvenn i en forblåst havn i Tromsø. Lille «Fishermans friend», en Jeanneau Marlin 6, ble en stor del av vår fantastiske sjøreise fra Bodø til Tromsø denne sommeren.

Båtliv over sjø og land

Vi har testet RIB med to motorer. En Evinrude på 150 hestekrefter til fremdrift i vann, og en Honda på 24 hestekrefter for kjøring på land.

Utkikk for viderekomne

Det koster nesten like mye som en ny småbil, men imponerer like fullt. Båtliv har fått demonstrert Raymarines nye marine nattkameraer.

Moden nykomling

Sandström S Cruiser 570 er en nybakt styrepultbåt med finurlig planløsning fra en båtbygger som har over 60 000 produserte båter bak seg.

Skjærgårdskrysser med X-faktor

Askeladden C62 Cruiser har på et halvt år fått to spennende søsken-modeller. Fabrikkens fine, gjennomprøvede 605/62-skrog er nå plattform for en hel liten familie av folkelige, velbygde turbåter.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen