Søk i arkivet

Båtliv

Hanse og Fjord-sjefen på plass i Vettre

Det tyske båtkonglomeratet Hanse satser tungt på det norske markedet og konserneier Michael Schmidt er nå selv på plass i Asker for å overse oppgraderingen av forhandlernettet. 

Ny tungvekter fra Volvo Penta

Ett år etter at VP D13 inntok tronen som Volvos verstingmotor for fritidsbåter har den grønne 12.78 liters-ruggen fått selskap av en «commercial»-versjon.

Mastervolt og Steyr innleder samarbeid

To av Europas ledende produsenter av alternative motorsystemer, Steyr og Mastervolt skal nå samarbeide om å utvikle nye, seriekoblete dieselelektriske fritidsbåtmotorer.

Stor «Sport»-modell fra Bavaria

Bavaria har fått mye ros for sine Sport-modeller. Til vinteren lanseres en 43-foter i serien - og den norske Bavaria importøren har vært direkte involvert i utviklingen.

Ny NB-forhandler i Kristiansund

Møre Båtservice AS i Kristiansund overtar salget av NB Marines båter på Nordmøre nord for Hustavika og opp mot Trøndelag.

Helgens oppgave: Unngå høstlig havari

Høsten kommer snikende. Og med høsten kommer bryggehavariene. Redningsselskapet har allerede begynt å heve båter som ikke var helt klare for den nye årstiden.

Importør vil anmelde Rinker-forhandler for bedrageri

Coastline Marine AS varsler at selskapet vil politianmelde mennene bak den konkursrammede båtforhandleren Marine1 på Askøy ved Bergen.

Blåskjell mot rust

Svenske forskere søker inspirasjon nye steder. Blåskjell kan bli en vinner i kampen mot korrosjon!

Askeladden permitterer

Askeladden permitterer 14 av 45 ansatte. – Vårens nylansering, P66 Pilothouse hjelper oss å holde hjulene igang, sier daglig leder Henrik J. Askvik i Askeladden Boats.

Viksunddager i Strusshamn

Til helgen inviterer Viksund Boat gamle og nye kunder til Strusshamn og Viksunddagene.

Høysesong for båttyverier

Antall tyverier av båter og motorer er på vei opp igjen, og politiet retter fokus mot reisende kriminelle fra Øst-Europa.

Brannslukning på sprayboks

Denne sprayboksen med slukkeskum kan til og med brukes av barn.

Tøffing som tåler verdenshavene

Elling E4 er motorbåtenes svar på en havkryssende seilbåt. Vi har vært om bord og kjørt tøffingen, som foruten trygg overfart byr på både vannbåren varme og vinkjeller.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen