Søk i arkivet

Båtliv

Lillesøster klar for avdukning

Fjord 40 har høstet flere priser. Til helgen avdukes lillesøster Fjord 36. Vil vi også se den med utenbordsmotor?

I morgen kjemper tre norske om å bli årets båt!

Når årets båt skal kåres i Düsseldorf lørdag kveld er det tre norske båter som kjemper om den gjeve tittelen i hver sin klasse. I beste fall blir det trippel norsk seier i Tyskland!

Følg Båtliv på messe

For å gi våre lesere og kunder en best mulig service, flytter vi like godt hele Båtliv-staben til Düsseldorf denne helgen. Følg oss på nett!

Sjef med Schaaf

Tyske Shcaaf lanserer en tender med panoramautsikt fra køya.

Norsk fellessatsing i Düsseldorf

Norboat gjentar i regi av Arena fritidsbåt fjorårets suksess og gjennomfører igjen en felles satsing for norske båtprodusenter på verdens største innendørs båtmesse, Boot 2011.

To norske kåret til årets båt

Marex 370 ACC og Goldfish 29 RIB vant hver sin klasse som årets båt i London. Med denne seieren er Marex trolig en av de mest omtalte fritidsbåtene i Europa, men også Goldfish har høstet inn en god del priser.

ifloat@ – utstyrsoversikt på nettifloat tar sikte på å bli Europas ledende markedsplass for båtutstyr hvor prisoversikter og produktsammenligning står i fokus.

Leserne har stemt: Klassisk skrogfarge for innovativ båt

– Nå har vi forpliktet oss, sier Ole Chr Pettersen hos Sandvik Boats. 2300 lesere har stemt på skrogfargen til Sandviks nye miljøbåt.

Windy er ”back to the future”

Zonda heter vårens Windynyhet. Her spiller man på mange strenger, og assosiasjoner både til klassiske sportsbåter og råe sportsbiler blir tatt godt i mot av Windyfolkene.

Spennende spanjol!

Rodman 31 Spirit har god plass og mange praktiske løsninger.

Serbiske nytelser

Selskapet Art of Kinetik ble stiftet sent i 2007 med en visjon om å skape en ny form for luksusbåter. For livsnytere og masokister vel og merke.

Drive kjører frem tre nye modeller

Fiskars nye Drive aluminiumsbåter vises for første gang fram på vårens båtmesser i Göteborg, Stockholm, Oslo og Helsingfors.

Vann og støtsikker beskyttelse for iPad

Med denne svenske boksen utvides bruksområde til iPad betraktelig. Nå vil den også kunne fungere som en fullverdig kartplotter selv i fuktige miljøer i følge leverandøren.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen