Søk i arkivet

Båtliv

Windy er ”back to the future”

Zonda heter vårens Windynyhet. Her spiller man på mange strenger, og assosiasjoner både til klassiske sportsbåter og råe sportsbiler blir tatt godt i mot av Windyfolkene.

Spennende spanjol!

Rodman 31 Spirit har god plass og mange praktiske løsninger.

Serbiske nytelser

Selskapet Art of Kinetik ble stiftet sent i 2007 med en visjon om å skape en ny form for luksusbåter. For livsnytere og masokister vel og merke.

Drive kjører frem tre nye modeller

Fiskars nye Drive aluminiumsbåter vises for første gang fram på vårens båtmesser i Göteborg, Stockholm, Oslo og Helsingfors.

Vann og støtsikker beskyttelse for iPad

Med denne svenske boksen utvides bruksområde til iPad betraktelig. Nå vil den også kunne fungere som en fullverdig kartplotter selv i fuktige miljøer i følge leverandøren.

Mer folkelig RIB

Askeladdens RIB-er i Commuter-serien var fra starten av ment å produseres etter kundens spesifikasjoner. Nå er det bygget tre vidt forskjellige versjoner av tøffingen. Vi har prøvekjørt den «rimelige» enkelt-installasjons-varianten.

Hydrolifts nye sommerstjerne tålte minus 15

Å pakke ut en splitter ny norskdesignet båt er ikke noen dårlig kalendergave. Hydrolift S-28 er en utpreget sommerbåt, men var mer enn tøff nok til å ta oss midtfjords i minus 15. I 50 knop kjentes det som minus 40.

Stilig finne

Nye AMT 200 C er en trivelig og gjennomtenkt midtkabinbåt med plass til seks passasjerer og god for 40 knop.

Kald start for rimelig Bavaria

Bavarias nye 34-foter med singelinstallasjon måtte bryte seg vei gjennom isen på sin første prøvetur. Den holdt, til tross for at dette er en meget billig båt i forhold til størrelsen.

Det eneste vi hørte var propellen

Vi har i flere dager hvisket oss rundt på Telemarks sjenerøse 150-årsjubilant. Vår følgesvenn Polar 20 Electro har fått ny og kraftigere motor, men det kunne vi slettes ikke høre.

Nord Stars drev-hybrid lansert: Grønnere tider i båtbransjen

Miljøvennlige drivverk på motorbåter var for noen få år siden en fremtidsdrøm. Siden har utviklingen skutt voldsom fart.

NB Ardea 32: Lenge leve de gode tradisjonene

NB Marine fyller 25 år og feirer jubileet med å lansere en ny modell som perfekt oppsummerer et kvart århundre med båtbygging på Mjølkeviksvarden ved Herdla.

OceanMaster: Ett skrog, tre båter!

En walkaround (WA), en daycruiser (DC) og en bowrider (BR). Oceanmaster 660 er blitt tre helt forskjellige båter, men bygd over samme skrog. Andre har gjort det før, men ikke til en så konkurransedyktig pris.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen