Søk i arkivet

Båtliv

Russisk perle for spesielt interesserte

For de av oss som har levd en stund husker garantert de putrende russiske Moskvich-bilene. Nå har du sjansen til å sikre deg et sjøgående eksemplar med denne Østblokk-klassikeren som mindre heftig drivkilde. Den skal vekk!

Windy Zonda verdenslansert i Arendal

En av årets store båtnyheter fikk sin verdenslansering i dag, i sin egen hjemmehavn i Arendal. Se de første bildene av båten.

Strålende båtmesse i Arendal

Sørlandets båtmesse er åpnet, og som vanlig skinner solen åpningsdagen. Se bildespesial fra åpningsdagen.

Krakk i bruktbåtmarkedet

Det kan se ut som om tiden er inne for gunstige bruktbåtkjøp. På nettstedet finn.no er idag 16.297 båter lagt ut for salg, mens det kun er 220 personer søker etter ny båt på annonse-nettstedet.

Båtkjøp uten komplikasjoner

Nå er tiden for å kjøpe fritidsbåt, men gjør hjemmeleksen før du signerer kjøpekontrakten. Forbrukerrådet får mange klager fra folk som blir sittende med svarteper og uventede kostnader på grunn av motorhavari og lekkasje.

Hevet 107 meter etter mistanke om svindel

If har den siste uken gjennomført en spektakulær aksjon ned på 107 meters dyp ved Hvaler i Østfold for å finne ut av hvorfor en 62 fots stor fritidsbåt sank i fjor sommer. Se bilder fra hevingen.

Viksund relanserer 320 som ny St Cruz

Viksund gjør seg nå klar til å relansere Viksund 320 under navnet 335 St Cruz. Båten vil bli vist på Strusshamnfestivalen i slutten av juni.

Første Bavaria 43 HT sjøsatt

”The eagle has landed”. Nyheten Bavaria 43 HT ble torsdag sjøsatt  utenfor lokalene til importør Lunde Båt og Motor i Asker. Fire slike båter er allerede solgt i Norge.

Sunseeker brant opp

En 34 meter splitter ny Sunseeker til ni millioner pund brant opp da eieren besøkte verftet for å se den nye båten sin. Se film.

Bård Eker satser i Stavanger

Bård Eker satser i Stavanger og etablerer egen salgsavdeling i oljebyen.

Priser til Røkkes båtarkitekt

Arkitektfirmaet som har tegnet motorbåten og seilyachten til Kjell Inge Røkke høster inn priser for flere av sine båter.

Ville delta gjennom et hull i gjerdet

Maritim Båtutstyr i Tønsberg fikk ikke være med på båtmessa som ble holdt i helgen. Det løste de med å gi bort gratis pølser gjennom et hull i gjerdet. Det likte arrangøren dårlig og blokkerte med en bobil.

Rønsdal AS kjøpt av Holmen Slipp

Konkursrammede Rønsdal AS er blitt en del av Holmen slipp, og er dermed skal ingen av kundene bli skadelidende.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen