Søk i arkivet

Båtliv

Hevet 107 meter etter mistanke om svindel

If har den siste uken gjennomført en spektakulær aksjon ned på 107 meters dyp ved Hvaler i Østfold for å finne ut av hvorfor en 62 fots stor fritidsbåt sank i fjor sommer. Se bilder fra hevingen.

Viksund relanserer 320 som ny St Cruz

Viksund gjør seg nå klar til å relansere Viksund 320 under navnet 335 St Cruz. Båten vil bli vist på Strusshamnfestivalen i slutten av juni.

Første Bavaria 43 HT sjøsatt

”The eagle has landed”. Nyheten Bavaria 43 HT ble torsdag sjøsatt  utenfor lokalene til importør Lunde Båt og Motor i Asker. Fire slike båter er allerede solgt i Norge.

Sunseeker brant opp

En 34 meter splitter ny Sunseeker til ni millioner pund brant opp da eieren besøkte verftet for å se den nye båten sin. Se film.

Bård Eker satser i Stavanger

Bård Eker satser i Stavanger og etablerer egen salgsavdeling i oljebyen.

Priser til Røkkes båtarkitekt

Arkitektfirmaet som har tegnet motorbåten og seilyachten til Kjell Inge Røkke høster inn priser for flere av sine båter.

Ville delta gjennom et hull i gjerdet

Maritim Båtutstyr i Tønsberg fikk ikke være med på båtmessa som ble holdt i helgen. Det løste de med å gi bort gratis pølser gjennom et hull i gjerdet. Det likte arrangøren dårlig og blokkerte med en bobil.

Rønsdal AS kjøpt av Holmen Slipp

Konkursrammede Rønsdal AS er blitt en del av Holmen slipp, og er dermed skal ingen av kundene bli skadelidende.

Klargjør batteriet til ny sesong

For dere som ennå ikke har fått båten på men er i full gang med forberedelsene kan det lønne seg å ta en ekstra titt på batteriet – og dermed unngå unødige problemer.

De 10 dyreste båtene på Finn

Har du en velfødd bankkonto eller rå låneevne, kan du fint brenne av mer enn 100 millioner kroner på båt. Her er de ti dyreste båtene som annonseres på Finn.

Norge med i det gode selskap igjen

Norge kan igjen være med å påvirke standarden og krav til fritidsbåter, som fullverdig medlem i den internasjonale komiteen ISO TC-188.  – En stor seier, sier generalsekretær Reidar Kjelsrud i KNBF.

Vi trenger din erfaring med Skibsplast 655

Vi fortsetter vår serie om bruktbåter fra testarkivet. Nå ønsker vi din erfaring med Skibsplast 655.

Det lysner for Volvo

Volvo-ledelsen i Gøteborg kan smile bredt. De siste kvartalstallene peker klart oppover.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen