Søk i arkivet

Båtliv

Ny Beneteau Antares 7,80

Beneteau Antares 7,80 er egentlig en nyopp-pusset utgave av gamle 7,50. Nytt interiør, og flere eksteriørdetaljer gjør at den nå lanseres som Antares 7,80.

Viksunds nye "volumselger" klar for lansering

Etter ett års utviklingstid, presenterer nå Viksund sin nye Viksund 335 St Cruz. Vi ser klare trekk fra gamle 320, men både flybridge og badeplattformen er bygget om.

Enormt kokainbeslag om bord i privatyacht

Kokain verdt om lag 2,5 milliarder kroner ble for to måneder siden beslaglagt om bord i en privatyacht i Southampton.

Verdenspremiere på nye Elan 48 i Sandvika

-Gi oss en lukket versjon tilpasset norske forhold, så garanterer jeg norsk suksess for båten, sa importør Jonny Pedersen til Elan verftet. De tok han på ordet, og nå blir det verdenspremeiere i Sandvika 1-4 september.

Bavaria med ny Sport 31

Det blir verdenspremiere på Bavarias nye 31 Sport under Interboot boatshow  i Friedrichshafen.

Her er Benneteaus nye Barracuda-serie

Styrhusbåter har vært en ubetinget suksess for flere produsenter. Med sin nye Barracuda går Beneteau opp et par størrelser. Her er film og illustrasjoner av Beneteau Barracuda 9

Norskutviklet 72-fots yacht vekker oppsikt

Denne drivstoffvennlige 72-foteren svever på luft, med teknologi utviklet i Sandefjord. Se de første illustrasjonene av ASV 72.

Flygende yacht i 215 knop

Denne hybriden av et fly og en båt med plass til seks personer skal klare 215 knop, og kan bli realisert i 2025. Urealistisk? Sovjetunionen lagde første versjon med løftekapasitet for tropper og matriell. Se film!

Den godmodige kjempen

De som har fulgt våre leserbrev fra sommertoktet med Clipper 36 Sedan har nok forlengst forstått at vi likte båten. Noen dager etter avmønstring har ikke følelsene lunknet. Det er på tide med en første oppsummering.  

Jeanneau lanserer ny prisvinner

Prisene presses stadig nedover i segmentet “nyttige bruksbåter”. Nå tilbyr Jeanneau en 28-foter med to separate sovekabiner og 200 hk motor til godt under 700 000 kroner.

Mer plass og ekstra jakke

Rigging coat var egentlig tiltenkt idrettsutøvere som trengte et varmt plagg, men har slått an blant seilere og båtførere. Nå er den kommet i ny utgave.

Maritimt senter som går så det griner

Maritim Center i Tromsø er kanskje den båtforhandlerene i Norge som går best om dagen. 30% økning i omsetningen, viser at deres satsing på mindre bruksbåter har truffet riktig i markedet.

Viknes kjøper Skilsø

Viknes Båt og Service AS har inngått avtale om kjøp av Skilsø Baatbyggeri AS sine eksisterende modeller.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen