Søk i arkivet

Båtliv

Oppblåsbare båtmadrasser

Den svenske designeren Hans Hallgren lanserer en ny madrass-serie der hardheten kan justeres individuelt etter smak og behag.

Absolute satser nordisk

Det italienske verftet Absolutes nye 40 Fly skal være en båt som kombinerer italiensk stil med røft skandinavisk bruksmønster. En helårs turbåt, med andre ord.  

Ny sikkerhetsmobil fra Sonim

Sonim har ikke vært kjent for mange avanserte funksjoner på sine ultratøffe arbeidstelefoner. Men nå kommer det en modell som har noe nytt: Mann-over-bord-knapp.  

Tyrkisk snop med klassisk vri

Den tyrkiske båtbyggeren Vicem Yachts’ nye Vanguard 45-modeller er lekre, klassiske båter med snert.  

Raffinert luksus med fin stamtavle

RS «Fredrikstad» reddet i sin karriere mange liv og utførte over 600 redningsaksjoner. Senere ble den sjøsterke sliteren oppgradert til en genuin luksusbåt - og er nå lagt ut for salg.  

ZF gir akselbåter «pod-følelse»

Så langt har eiere av båter med strak aksling måtte nøye seg med å se misunnelig på lettvint joystickmanøvrering der motor og thrustere spiller på lag.    

Skorgenes utfordrer finnene

Med nykomlingen Nordic Rover 43 legger Skorgenes kursen litt om og bygger en båt som blant annet skal utfordre toppmodeller fra verft som Targa og Nord Star.  

Norsk fortøyningssystem lanseres internasjonalt

Det automatiske fortøyningssystemet til Wee Marine AS lanseres nå utenlands.

Bavarias første flybridgebåt

For første gang i verftets historie kommer Bavaria nå med en flybridgebåt. At den ble ”Italiensk” vil nok overraske mange.

Tohatsu selges som Evinrude

Tohatsu småmotorer fra 3.5 hk til 15 hk skal nå selges som Evinrude.

Norsk nyhet fenger

Marex melder om stor interesse for sin 320 Aft Cabin, som lanseres I 2012.

Moderne bomaskin

Sealine SC 42 skiller seg så definitvt ut i markedet av fritidsbåter. Hypermoderne og funsksjonelt design, gedigen plass og fine løsninger gjør dette til en praktfull bobåt.

Verdensmester i flotte båter

Azimut gjør det meste riktig om dagen. I Genova lanserte de sin nye 45 foter med skrog i himmelblå metallic. Den utstilte trippel-lugar utgaven går utenpå det meste konkurrentene presterer. Men, det koster.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen