Søk i arkivet

Båtliv

Radar med justering for strålebredde

Navico har utviklet en radar som viser radarekko på inntil 32 nautiske mil, og gir deg mulighet til å velge horisontal strålebredde.

155 m superyacht: Flytende mini-Monaco

Her er båten for spillegale med fet bankkonto; en superyacht på 155 meter bygget som en miniatyr av Monaco, med casino, slott, badestrand og gatene som er berømt for de store bilracene.

Slutt på gjennomvåte doruller

Designprisvinnende Oceanair Dryroll løser et kjent problem for de fleste som har tatt seg en dusj på knøttsmå, kombinerte baderom og toaletter.  

Stormesse i Stockholm

Scandinavian Boat Show er Sveriges eneste messe for store og eksklusive båter og en solid innendørs høstavslutning på messesesongen i Skandinavia.   

AMT med nytt flaggskip

Finske AMT trosser tøffe tider i båtbransjen og lanserer AMT 230 DC til båtmessa Sjøen for Alle til våren.

Superbåt til cabincruiser-pris

En 108-fots ultrayacht med 7200 hestekrefter til under tre millioner kroner pluss avgifter! Er dette tidenes tilbud eller tidenes pengesluk?  

Nå kommer Askeladden P80

Askeladdens suksessbåt P66 får en storebror. P80 heter den nye båten, som vil leveres både med innenbordsmotor og med påhengsmotor.    

Bag og linepose med monteringsskinne

En ny serie fra jolleutstyr.no kan lette oppbevaringen i båten.    

Full pott for ny mobiltøffing

Din Side har testet den nye smarttelefonen Sony Ericsson Xperia Active. Konklusjonen er at denne værsikre Android-modellen er en vinner.  

Oppblåsbare båtmadrasser

Den svenske designeren Hans Hallgren lanserer en ny madrass-serie der hardheten kan justeres individuelt etter smak og behag.

Absolute satser nordisk

Det italienske verftet Absolutes nye 40 Fly skal være en båt som kombinerer italiensk stil med røft skandinavisk bruksmønster. En helårs turbåt, med andre ord.  

Ny sikkerhetsmobil fra Sonim

Sonim har ikke vært kjent for mange avanserte funksjoner på sine ultratøffe arbeidstelefoner. Men nå kommer det en modell som har noe nytt: Mann-over-bord-knapp.  

Tyrkisk snop med klassisk vri

Den tyrkiske båtbyggeren Vicem Yachts’ nye Vanguard 45-modeller er lekre, klassiske båter med snert.  

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen