Søk i arkivet

Båtliv

Her er Simons nye undervannsleke

Etter ett års hardt utviklingsabeid har den unge oppfinneren Simon Sivertsen nå lansert nyheten Subwing.  

Solkrem for båten

MiraGuard er en amerikansk UV-beskyttende polish som nå markedsføres av det svenske firmaet M&P DIY Products. 

Termostatjakkene kommer

Smarte klær blir det «neste store» innen sports- og fritidstøy. Gill Marines nye Headwind-jakke er et eksempel på mulighetene med den nye teknologien.  

Yamaha satser tross mørke skyer

Det henger helt klart noen dystre skyer over båtmarkedet for tiden, men denne uken kan presse og forhandlere prøvekjøre 52 nye båter under Yamahas testuke i Sverige.

Så definitivt båtbrødre i ånden

Finnene kan aluminium. Nå utvider både Buster og Yamarin utvalget av alubåter beregnet på den fiskeglade familien. Litt flåsete kaller vi de ”bøllen og blondinen”.

Smart skjærgårdskrysser med mye plass

Askeladden C62 Cruiser har på et halvt år fått to spennende søskenmodeller. Fabrikkens fine 605/62-skrog er nå plattform for en liten familie folkelige, velbygde turbåter. Vi har prøvekjørt C62 Xover.

Høysesong for motortyver

Antall tyverier av båtmotorer skyter i været når  hyttefolket forlater Tjøme.

Vi trenger din erfaring: Fjord 725 SE

Vi fortsetter vår serie fra testarkivet, blant 600 båter som er blitt prøvekjørt. I Båtliv nummer åtte kommer vi med Fjord 725 SE som vi skrev om i 1996. Nå trenger vi din hjelp!

Fartsfylt testsøndag i Drøbak

Heitmann Marin og Fritid Senteret inviterer til minimesse med testkjøring i Drøbak søndag 18.september fra kl 12.00-kl 17.00

Reagerer på henleggelse

KNBF reagerer sterkt på at Politiet henlegger etterforskning av dødsulykke med Goldfish-RIB, og vil ha en lovendring som gjør at ulykker med fritidsbåter følges ordentlig opp.

Norges råeste familiebåt

Sånn ser Norges råeste familiebåt ut på vannet. Hydrolifts nye C 32 Sun RR (Råeste av det Råe) har 1450 illsinte gamper, og i følge testfører Bård Eker klarte de målet om 90 knop.

Jeanneau ser mot Norge

Den franske båtprodusenten Jeanneau sier Norge er blitt et av deres viktigste samarbeidsland, og lytter gjerne til norske kunder og forhandlere når de nå tar frem nye båtserier.

Motorbåtprodusenten Nord West kjøper trolig Najad

Investorer, med den svenske motorbåtprodusenten Nord West Yachts som en av hovedaktørene, ønsker å kjøpe den konkursrammede seilbåtprodusenten Najad.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen