Søk i arkivet

Båtliv

Norsk seier i «European Powerboat of the Year»

Goldfish stakk av med seieren i innovasjonsklassen for utviklingen av sin E-fusion utenbordsmotor. Dette er den andre prisen de henter i denne prestisjetunge utdelingen som skjedde under åpningen av verdens største innendørs båtmesse i Düsseldorf lørdag kveld.

Windy og Marex eneste norske i Düsseldorf

Windy og Marex er i Tyskland for å så drømmer og høste nye kunder på sikt.

Svenske Storebro viser nyhet for tyskerne

Storebro 435 Sun Top ble satt på vannet i fjor sommer. Nå lanseres båten for det europeiske markedet under Boot i Düsseldorf.

Nyhet med vinger

Bronson 36 er en tender i aluminium med skrogside som kan felles ut til en stor badeplattform.

Mer fart i tysk båtbransje

Tyske båtprodusenter økte produksjonen med hele 20 prosent i 2011, melder bransjeforbundet.

Kjempene på vei til messe

De er mellom 20 og 35 meter. Gigantbåtene som  disse dager forbereder seg til messe i innlandsbyen Düsseldorf i Tyskland. Dette fører til en rekke spektakulære transporter fra elven og gjennom deler av byen frem til utstillingshallene.

Last ned gratis Düsseldorf-app

Skal du på verdens største innendørs båtmesse til helgen eller i neste uke? Last ned appen som gjør navigasjonen på messeområdet enklere.

Minor med nyhet i august

Finske Sarins Boats Ltd lanserer i august 2012 Minor Offshore 36.

Sete for de tøffeste turene

Den legendariske svenske båtsetespesialisten Johan Ullman blir stadig utfordret. X-Craft Suspension seter introduserer nå nye C-Force skippersete med fjæring.

Morgendagens yachtdesign?

Utviklingen innen båtdesign har vært imponerende de siste ti-årene, særlig blant de store superyachtene. Med moderne byggematerialer har det vært mulig å lage lettere, raskere og mer spennende båter.  En av de fremste designerne i dag er Ken Freivokh.

Nyheter fra London

Båtmessen i England er i gang. Her er noen elektronikknyheter fra Digital Yacht.

Riva og Ferretti solgt til Kina

Et av verdens mest legendariske båtbyggerier er solgt. Gruppen av kreditorer som styrer Ferretti-gruppen har solgt 75 prosent av det italienske yacht konglomeratet til en kinesisk anleggsmaskin-produsenten.

Windy årets båt i England

Windy stakk av med prisen for årets motorbåt med sin nye 31 Zonda under kåringen som ble holdt i forbindelse med båtmessen i  London denne uken.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen