Søk i arkivet

Båtliv

Merket etter mange år under vann

Ikke alle båter er blankpolerte og splitter nye på båtmessa i Düsseldorf, men det betyr ikke at de er mindre sjarmerende.Se bildespesial!

– Blir lagt merke til i Europa

Tittelen «Power boat of the year» betyr mye for de norske vinnerne nå som de  skal konkurrere med de store båtprodusentene i Europa. 

Daycruiser til ti mill

Riva 63 Virtus er en sort skjønnhet på 63 fot for solrike dager.

Bavaria premeiereviser sin nye Coupé

Her er de første bildene av Bavarias nye Virtess 420 Coupé.  Og det stopper ikke her, en 49-foter i samme Virtess serie er allerede på vei.

Se motorbåthallene på under ett minutt

Vi har montert et GO-Pro kamera på reprotasjesykkelen vår. Her kan du se resultatet.

Megafiskebåt fra Taiwan

Ved første øyekast og sett litt på avstand er det lite som skiller Smartliner 26 Offshore fra mylderet av styrehusbåter på Boot 2013. Med litt klumpete linjer og trauste farger er båten heller anonym. Men kom nærmere og bli forbauset.

Klassisk båt med el-monster i hekken

Rhea er en produsent med sans for klassiske linjer. Men franskmennene er likevel ikke redde for å kombinere retrodesign med spissteknologi.

Russerne kommer!

Trident 620 CT «Indigo» er tøff, lekker og macho. Denne russiske aluminiumsbåten er et friskt alternativ til modeller fra mer tradisjonelle leverandører.

Modifisert Riva

Med innkjøpte tegninger fra Riva har sveitsiske Hans Hansma modifisert klassikeren og startet produksjon av  Brago Bella Vista.

Fine fiskebåter fra Oceanmaster

Norsk-polske Oceanmaster har lansert to nye, fine småbåter, men det er ennå usikkert om begge modellene får en plass i det norske standardutvalget.

Tyrkisk mini-cruiser fra Bauhaus

Bli ikke overrasket om denne søte miniatyr-cabincruiseren dukker opp på et varehus nær deg. Til en særdeles sympatisk pris.

Stilige polsk-italienere i Düsseldorf

Roma-selskapet Numo Yachts kombinerer italiensk design med rasjonell og rimelig polsk produksjon. Det interessante resultatet kan snart komme til Norge.

Sniktitt på nyhetene

I morgen åpner verdens største messe. Båtliv har tatt en sniktitt på nyhetene.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen