Søk i arkivet

Båtliv

Se motorbåthallene på under ett minutt

Vi har montert et GO-Pro kamera på reprotasjesykkelen vår. Her kan du se resultatet.

Megafiskebåt fra Taiwan

Ved første øyekast og sett litt på avstand er det lite som skiller Smartliner 26 Offshore fra mylderet av styrehusbåter på Boot 2013. Med litt klumpete linjer og trauste farger er båten heller anonym. Men kom nærmere og bli forbauset.

Klassisk båt med el-monster i hekken

Rhea er en produsent med sans for klassiske linjer. Men franskmennene er likevel ikke redde for å kombinere retrodesign med spissteknologi.

Russerne kommer!

Trident 620 CT «Indigo» er tøff, lekker og macho. Denne russiske aluminiumsbåten er et friskt alternativ til modeller fra mer tradisjonelle leverandører.

Modifisert Riva

Med innkjøpte tegninger fra Riva har sveitsiske Hans Hansma modifisert klassikeren og startet produksjon av  Brago Bella Vista.

Fine fiskebåter fra Oceanmaster

Norsk-polske Oceanmaster har lansert to nye, fine småbåter, men det er ennå usikkert om begge modellene får en plass i det norske standardutvalget.

Tyrkisk mini-cruiser fra Bauhaus

Bli ikke overrasket om denne søte miniatyr-cabincruiseren dukker opp på et varehus nær deg. Til en særdeles sympatisk pris.

Stilige polsk-italienere i Düsseldorf

Roma-selskapet Numo Yachts kombinerer italiensk design med rasjonell og rimelig polsk produksjon. Det interessante resultatet kan snart komme til Norge.

Sniktitt på nyhetene

I morgen åpner verdens største messe. Båtliv har tatt en sniktitt på nyhetene.

Messas største båt

Liker du luksus? Bli med på guidet tur i største båt på Boot.

Windy overrasker i Düsseldorf

Den som tror at Windy ligger et eller annet sted i Polen og slikker sår stolthet, bør ta seg en tur til Düsseldorf.

Banebrytende fra Beneteau

Beneteau vil garantert bli godt besøkt under året BOOT i Düsseldorf. Deres verdenspremeiere på Monte Carlo 50 vekker i så fall berettiget oppmerksomhet.

Marex vant i London

Marex 320 AC stakk av med prisen ”Motorboat of the Year” på den engelske messen London Boat Show. Til helgen sitter de i salen i Düsseldorf som nominerte til den langt større prisen Powerboat of the Year.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen