Søk i arkivet

Båtliv

Nyskapende trillinger fra Frankrike

Med den nye Flyer 6-serien vil Beneteau nå ut til nye målgrupper. Serien består av tre forskjellige modeller med samme skrog, hvor stikkordene er stabilitet og sikkerhet.

Luksus på tre nivåer

Monte Carlo-serien er en serie luksuriøse flybrigdebåter som kombinerer det klassisk franske med innovativt skrogdesign og italiensk luksus.

Askeladdens tøffe dobbeltutfordring

Med C75-serien entrer Askeladden premium-markedet for sportslige familiebåter med store påhengsmotorer. De to nye modellene er de første båtene i en helt ny designlinje som skal tilby «mer av alt»: høyere fart, kraftigere motorer og mer komfort.

Designpris til Nordkapp

Nordkapp 605 Enduro og båt-toalettet Jets Vacuum er hedret med Merket for god design.

Dolmøy på hugget

Båtimportør Dolmøy på Hitra har åpnet egen avdeling i Lyrestad ved Göta kanal i Sverige, utvider i Norge, og fornyer sortimentet med flere nye modeller.

Miljøpris til solcelle-racer

Denne lille raceren går på strøm fra solcelle-panel.

Piff opp båten med nye puter

Bruktbåten trengte sårt nye puter under dekk. Vi har snakket med to syersker med snøring, og fikk både gode råd og hyggelige priser.

Miljøproblemer med båter

Gamle fritidsbåter er et voksende problem, mener Miljøverndepartementet.

Storoksen fra Bakarvågen

Viknes går som vanlig sine egne veier. Askøy-verftet lanserte i vinter nyskapningen 980 som en fiskeriregistrert kystfiskebåt, men det tok ikke lang tid før en fritidsutgave av båten ble sjøsatt. Og dette er blitt en nesten unik båt i norsk sammenheng.

Det beste kartet på iPad

Vi har testet åtte ulike digitale sjøkart på leting etter feil og mangler. Elektroniske kart er blitt bedre, men ingen er perfekte. ISailor har den beste løsningen.

Størrelser som bør treffe mange

Denne gangen ser vi på påhengere fra 15 til 30 hestekrefter, en størrelse som er avgjørende for båtførere som er født etter 1980, og ikke har lovpålagt båtførerbevis.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen