Søk i arkivet

Båtliv

Deilig eksentrisk hybrid

Joda, Båtliv-lesere. Sailjet 40 er en seilbåt. Men også en motorbåt. Faktisk kan man få en temmelig rask motorbåt i seilbåtforkledning om man legger en voksen bunke euro på bordet til den finske båtbyggeren In Time Yachts.

Her er motoren Thor

75 år etter at den fikk sin reinkarnasjon i en låve, er etterkommerne blant verdens mest solgte utenbordsmotorer.

Redningsbåt – Styrker totalberedskapen

Alle monner drar, og Redningsselskapet er positive til at Røde Kors får en ny redningsbåt. Redningsselskapet planlegger ti nye skøyter.

Redningsbåt Røde Kors med ny redningsbåt

Røde Kors har fått sin største redningsbåt. Den 44 fot store båten er utstyrt som en ambulanse og er god for 40 knop. Vi har vært med på demonstrasjonen.

Fiske - Silver Hawk 540 CC Fin finsk fiskebåt

Også finnene vil være med på dansen. I sommer lanserte Silver-fabrikken Hawk 540 CC i rendyrket sportsfiskeversjon.

Fiske - Hobby 540 CC Dugelig & tradisjonelt fra Lindås

540 CC er Hobbys versjon av «den ideelle fritidsfiskebåten». Og Lindås-bedriften eksperimenterer ikke: 540 CC er en klassisk glassfiberbåt, i nær slekt med en rekke konkurrenter med kjente nordiske navn.

Fiske Høstens hardbarkede delikatesser

Finn fram teinene og kjelen, timer med sosial matglede er i vente. Krabbene er nå fulle av mat, og hummerfangst er lovlig fra 1. oktober.

Fiske Guide til utstyrsjungelen

Å gå inn i en fiskeutstyrsforretning med egen produksjon av tauverk og fiskeredskaper er en helt annen opplevelse enn besøke de store sportsutstyrs-kjedene.

Fiske Visst er det liv der nede!

Fem mann, fem stenger, fem timer, fem småstøle armer. Og mye fisk. Enorme mengder fisk, i alle virker det slik for den uinnvidde. Havfiske er noe helt annet enn stille pilking en sommerkveld på fjorden.

Fiske Norges største hobby

Nordmenn bruker båten til å fiske. I Båtlivs fiskespesial tar vi deg med på havfiske, og presenterer båter som egner seg for fiske.

Tysker for nordiske forhold

Sjelden ser vi båter med så god plassutnyttelse som i nykommeren Bavaria Sport 360 Coupe, som er spesielt tilpasset nordiske forhold.

Drukning - Vil ha sikrere båter

Kjent båtbygger mener at fritidsbåter må bygges sikrere.

På vei til Svalbard i ny båt

Kloster Patrol 36 skal være blant landets sikreste motorbåter.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

Søk

Gå til toppen