Søk i arkivet

Jeanneau Cap Camarat 12.5 WAFransk bowrider i storformat

Jeanneaus nye Cap Camarat 12.5 WA byr på nesten 40 fot med sol og luksus i kombinasjon med fine innkvarteringsmuligheter.

Dessuten utfordrer nyheten igjen akseptgrensen for påhengsmotorer på større europeiske båter fra ordinære storprodusenter. Den Peters/Sarrazin-designete modellen leveres ikke med klassiske innenbordsmaskiner. I stedet sørger to eller tre grovkalibrede påhengere for fremdriften. 

Cap Camarat 12.5 WA er bygget for å tåle inntil ni hundre hestekrefter totalt. Dermed er og blir dette en sportsmodell, en temmelig åpen bowrider med store fartsressurser. 

Men under dekket er det samtidig bokomfort i massevis. Med påhengsmotorer forsvinner jo behovet for store motorrom og deler av dette volumet er brukt til en gedigen tverrlugar midtskips. 

Cap Camarat 12.5 WA presenteres på Boot 2020 i Düsseldorf senere denne måneden.

 

Tekniske data, Jeanneau Cap Camarat 12.5 WA

Lengde med badeplattform: 11,93 meter 
Skroglengde: 10,66 meter
Bredde: 3,57 meter
Dybde: 0,79 meter 
Vekt: 7100 kilo (Lett lastet, med motorer)
Drivstoff: 1150 liter 
Vann: 200 liter
Køyeplasser: 5
Motorer (maks): 2 x 450 hk eller 3 x 300 hk
CE-klasse: C (12 pers)/B (11 pers). Klassifisering under arbeid. 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen