Søk i arkivet

TØNSBERG BOATSHOW: I år ventes det om lag 100 båter, og to store premierer.
TØNSBERG BOATSHOW: I år ventes det om lag 100 båter, og to store premierer. Foto:

Båtmesse i Tønsberg med store premierer

Det blir to store norgespremierer på Tønsberg Boatshow.

For femte år på rad arrangeres Tønsberg Boatshow, som ser ut til å bli en tradisjon i Vestfold-byen. Bryggelangs kan til og med kvelden bli bra for båtinteresserte under båtmessa, som går fra fredag til søndag. Arrangøren forteller at de i år kommer til å bruke lyseffekter på båtene om kveldene.

Arrangøren skriver at det blir norgespremiere på det som også er messens største båt, Bavaria C50. For motorbåtinteresserte er det verdt å nevne at også Marex 360 kommer på messen, som også er premiere for båtmesse i Norge.

LES OGSÅ: – Marex 360 ble bedre enn jeg noen sinne kunne håpet på

LES OGSÅ: Bavaria overrasker med ny 50-foter

Årets båtmesse loves båter i alle varianter, men i år skal det være flere større båter enn tidligere. Og når man først er på båtmesse i Tønsberg, er det ikke til å unngå å legge merke til Klåstadskipet og Osebergskipet. Klåstadskipet har fått elektriske motorer fra Tønsberg-firmaet SeaDrive, som også viser løsningen for fremtidens båtliv.

I alt loves det mer enn hundre båter på Tønsberg Boatshow i år. Messa hadde i fjor nærmere 20 000 besøkende.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen