Søk i arkivet

Boot 2019 RIB med sittegruppe forut

Capelli 65 BR er en RIB som minner om en tradisjonell dagsturbåt med stor vindskjerm, og sittegruppe forut.

Düsseldorft, Tykland

Blant nyhetene som presenteres på Boot, er Capelli 65 BR. RIB-en er utstilt med 150 hk utenbordsmotor og koster da 68.650 euro i Tyskland, noe som tilsier en pris rundt 700.000 kroner i Norge inklusive merverdiavgift.
Nyheten skiller seg fra tradisjonelle RIB-er ved at vindskjermen går helt ut i skutesiden, slik vi er vant til med tradisjonelle daycruisere. I vindskjermen er det en luke som midt på som kan åpnes for å gi passasjer til sittegruppen forut.
Den utstilte båten er utstyrt med hardtop, hvor det kan festes kalesje. Dermed kan man få ly for regn og vind om det kommer noen byger.
Importør Erling Sande har stor tro på den nye båten i det norske markedet. Salgs- og markedssjef Stein Harald Jørgensen forteller at han tar med forhandlere til Boot slik at de skal bli kjent med båten.   
Maks motorstørrelse er 200 hestekrefter.

BOW RIDER: Nye Capelli BR 65 minner
mer om en tradisjonell dagsturbåt.

BOW RIDER: Nye Capelli BR 65 minner mer om en tradisjonell dagsturbåt.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen