Søk i arkivet

GREENLINE NEO: Den slovenske båtprodusenten lanserer flere nye båter.
GREENLINE NEO: Den slovenske båtprodusenten lanserer flere nye båter.

Ny importør av Greenline

Greenline Yachts er på offensiven med nye båter. Nå har den slovenske båtprodusenten fått ny forhandler i Norge.

W-Yacht er den nye Greenline importøren i Norge. Fra før er W-Yacht Europa-importør av trawler merkene Clipper- og Explorer Motor Yachts, og fra 2014 Norges-importør av seilbåtmerket Dufour Yachts.

LES OGSÅ: Velg mellom elektrisk eller fosilt

I en pressemelding opplyser salgs -og markedsansvarlig Luca Meffle i Greenline Yachts at de i hele 2018 har søkt etter partnere i ulike verdensdeler.

– Vi ønsker sterke samarbeidspartnere med god salgs -og serviceinnsikt og sterk gjennomføring. På det grunnlaget er vi meget fornøyd med å få W-Yacht med på laget, sier Meffle.
Greenline ble i 2015 kjøpt opp av SVP Yachts og Vladimir Zinchenko, og har siden oppkjøpet hatt en stabil og fin vekst. Det er i samme tidsrommet lansert fire nye modeller. Greenline 39, Greenline sitt nåværende flaggskip OceanClass 65, Neo (tre ulike modeller) og Greenline 48 Coupè. Greenline har også to nye modeller på tegnebrettet, med prototypen til den første for linjestart i april.

Ola Andrè Worre, daglig leder i W-Yacht forteller i pressemeldingen at han er veldig fornøyd med å innlede samarbeid med Greenline Yacht.

LES OGSÅ: Kinesisk luksus

EXPLORER 58 PILOTHOUSE: Ola
André Worre, eier av W-Yacht.

EXPLORER 58 PILOTHOUSE: Ola André Worre, eier av W-Yacht. Foto: Jørn Finsrud

– Etter at nye eiere kom på banen i 2015 har investeringene bidratt til nye modeller med høy kvalitet. Greenline er i dag et av de mest innovative verftene i Europa. Merket har også en god miljøprofil, som bør treffe godt i det norske markede, sier Worre.  Greenline blir representert med åtte modeller på båtmessen Boot Düsseldorf som går av stabelen 19.–27. januar.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen