Søk i arkivet

Foto:

Satser på vannsport

Volvo Penta lanserer nå et display system for vannsport. Blant annet kan båtfører holde øye med hva som skjer bak båten på video.

Sist ute i Volvo Pentas serie av produkter for å gjøre båtlivet enklere, er et kontroll system for vannsport. Her kan data fra turer legges inn slik at det dannes kjøreprofiler som kan sette riktig fart og trim på båten ved senere anledninger. Systemet har også en videofunksjon som gjør at båtføreren kan følge med på hva som skjer bak båten.

Den nye vannsportspakken fra Volvo Penta er fullintegrert med EVC (Electronic Vessel Control) og Glass Cockpit-systemet.

Amerikanske Regal Boats er første båtbygger til å ta i bruk det nye systemet. – Vi kan nå tilby våre kunder en ny måte å more seg på vannet på, sier produktsjef Paul Kuck i Regal Boats.

Ifølge pressemeldingen fra Volvo Penta er wakesurfing en av de raskest voksende trendene i båtlivet i dag. Se video fra informasjonsavdelingen i Volvo Penta.

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen