Søk i arkivet

Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Foto:
Georg Wessel importerer Cranchi.
Georg Wessel importerer Cranchi. Foto:

Ny daycruiser til Norge

Tradisjonsrike Cranchi satser med en rekke nye modeller, og Geomarin vil ta en inn en helt ny daycruiser til Norge.

Cannes, Frankrike

Italienske Cranchi er en av verdens eldste båtbyggere. Verftet er på offensiven med nytt designteam, og en rekke nye modeller.

Blant nyhetene som er utstilt på Cannes Yachting Festival er en 26-fots daycruiser. Denne kommer i flere versjoner på samme skrog: En klassisk daycruiser med kabin og toalett under fordekket, en bowrider med salong forut og en helt åpen båt med bøyle for vannsport.

Georg Wessel i Geomarin har valgt å ta inn den klassiske daycruiseren til Norge. Den 26 fot lange daycruiseren er utstyrt med en Volvo Penta  V6 som yter 280 hestekrefter.

Finnish

Båten er moderne med en visst retropreg. Finnishen ligger i den øvre enden av skalaen med raus bruk av lær og lakk. Prisen i Norge blir på en drøy million kroner for daycruiseren.

Vannsportvarianten er utstyrt med en Mercury 350 hk utenbordsmotor. Båten er åpen med en rekke av komfortable sitteplasser fra baug til hekk. Den kan beskrives som en sosial plattform for vannlek.

Importør Georg Wessel i Geomarin sier til Båtliv at den tradisjonsrike italienske familiebedriften har satset på nye designkrefter de siste årene, og nå utviklet en rekke nye modeller. Cranchi lager tradisjonelle flybridgebåter og trawlere med solid innslag av håndverk og høy finnish.

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka. Mailen kan inneholde annonser.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen