Søk i arkivet

Bygde om snøscooter til vannscoter

Morfars gamle snøscooter er blitt en vannscooter. Se video!

Det er Motorblog of Sweden (MOS) som har truffet og intervjuet Johan Viklund fra Växtholm i Sverige. Den ombygde snøscooteren hadde aldri blitt lovlig i Norge, da det kreves at vannscootere skal være CE-godkjent.

LES OGSÅ: Disse fire kommunene har vannscooterforbud

Johan Viklund kaller kombinasjonen av en snøscooter og vannscooter for jetelan. Og det er morfars gamle Ski-doo som har gjennomgått en ofattende ombygning, og har fått både skrog og vannjet.

LES OGSÅ: Kjører snøscooter opp lakselva

– Alle andre har jo sånne scootere som går på vannet. Og jeg tenkte at en sånn vil jeg også ha. Så da var det bare å sette igang å bygge en, sier Viklund, som også røper at han aldri tidligere har kjørt vannscooter. Han har googlet slik ombygning, men ut fra hva han kan se har ingen har gjort denne kombinasjonen tidligere. Hadde noen deler fra en gammel vannscooter, og bygde et skrog i aluminium.

Se vidoen til MOS øverst i artikkelen.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen