Søk i arkivet

TRENDER: Simrad NSS EVO3 12” x2 er manges drømmeoppsett. I England fikk Båtliv demonstrert hvordan en yrkesbåt til fiske og dykking utnyttet avansert teknologi.
TRENDER: Simrad NSS EVO3 12” x2 er manges drømmeoppsett. I England fikk Båtliv demonstrert hvordan en yrkesbåt til fiske og dykking utnyttet avansert teknologi. Foto:

Navico fester grepet

Navico kunngjør i dag at de slår seg sammen med en ledende kartleverandør.

Navico er verdens største produsent av maritimt elektronikk med kjente merkevarer for båtfolk, som Simrad, Lowrance og B&G.

Nå slår Navico seg sammen med kartprodusenten C-Map, som er en stor leverandør av digitale karttjenester. Målsettingen er å bli verdens ledende aktør innen digitale tjenester for båtfolk.

–Sammenslåingen gir oss en enestående mulighet til å lede utviklingen i bransjen inn i en ny digital æra. Vi ser stort potensial til å bringe våre medarbeidere sammen og få fortgang i veksten, sier CEO Leif Ottosson i Navico Group.

Også C-Map uttrykker begeistring for sammenslåingen, som ifølge pressemeldingen vil gi et helt økosystem av hardware, software, applikasjoner og tjenester.

 

 

 Kommentarer

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen