Søk i arkivet

Lars Erik Solvang og Niels-F. Rolsdorph
Lars Erik Solvang og Niels-F. Rolsdorph

Valgte flytende landsted

Niels-F. Rolfsdorph har vært på Storbåtmesse og kjøpt den nye bestselgeren Bavaria 33 HT.

Rolfsdorph bor på Kirkenær og elsker sjøen. Han har sett på hytter ved sjøen, men ikke funnet noen innenfor økonomisk rekkevidde. Løsningen ble en ny Bavaria 33 HT. Med badeplattform blir båten 35 fot, og Rolfsdorph gleder seg allerede til å sette ut solstolene på akterdekket og innta kaffen i morgensolen.

–Jeg skal ha båten på Skjeløy Slipp på Hvaler. Dit går det ganske raskt å kjøpe fra Kirkenær, og jeg kommer ut i en herlig skjærgård, sier den stolte båteieren entusiastisk.

Foruten badeplattformen var den store hardtoppen og den praktiske kalesjeløsningen noe han falt for ved båten.

Bavaria 33 HT har dessuten to kabiner og fire køyeplasser, og Rolfsdorph gleder seg til å ta med barnebarna på båttur. De elsker å bade fra plattformen akter.

Lars Erik Solvang i Bavaria Båt Norge er svært fornøyd med Storbåtmessen, og særlig Bavaria 33 HT er en populær modell blant de besøkende. Solvang forteller Båtliv at Bavariakjøperne er lojale. Hele 60 prosent av båtsalgene nå er gjenkjøp, opplyser han.

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen