Søk i arkivet

Lanserer Barracuda 9

Beneteau lanserer nå en 29-fots styrehusbåt med utenbordsmotor for sportsfiskere.

Beneteau Barracuda 9 er storesøster til Barracuda 6, som Båtliv prøvekjørte i fjor høst.

Les også: Sporty og rimelig fiskebåt (for abonnenter)

Dette er båter som er bygget for sportsfiske, og den nye modellen blir vist fram for første gang på sportsfiskemesse i Nantes i Frankrike 16. Mars. Båten leveres med ”fishing pack” som omfatter stangholdere, linerulle, agnkum og skjærebrett.

Samtidig er det en båt med komfort og boplass. I styrehuset er det salong og bysse med stort kjøleskap. Nedenunder er det to kabiner med dobbeltseng og separat dusjrom, heter det i pressemeldingen.

Les også: Bedre sjøbåt fra Beneteau (for abonnenter)

Båten tåler to utenbordsmotorer opp til 500 hestekrefter og er utstyrt med drivstofftank opp til 600 liter. I pressemeldingen fra det franske verftet heter det at båten er sikker og komfortabel. Norsk importør er Erling Sande AS, som utstyrer båtene med Suzuki utenbordsmotor, og på denne båten kan nok den nye 350 hesteren være aktuell.

 Les også: Suzuki slår på stortromma

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen