Søk i arkivet

Prototyp: Sting 630 Fast Track.
Prototyp: Sting 630 Fast Track. Foto:

Norske Sting slo finnene på hjemmebane

Norske Sting 630 Fast Track ble kåret til messens båt på Vene Båt i Helsinki. Se deg rundt i båten med 360-visning.

Se deg rundt i Sting 630 FT med Båtlivs 360-visning nederst i artikkelen

Vene Båt i Helsinki deler tradisjonelt ut priser til årets messebåt. Juryen består av representanter fra fire finske båtblader. I tillegg er består juryen av en fagrepresentant fra VTT som finsk sertifiseringsselskap for båter. Og VTT er strenge, noe som gjør at denne prisen har prestisje i bransjen.

Sting 630 Fast Track vant i kategorien for båter med utenbordsmotor. Tradisjonelt har finske båter mer eller mindre gått av med seieren, men i år var det ingen finske båter som vant i noen av kategoriene. Svenske Anytec A27 vant i kategorien for åpne motorbåter, mens Galeon 470 Skydeck vant i kategorien for bobåter.

LES OGSÅ: Aktuelle båtmesser i 2018

Sting 630 er designet av den norske designeren Espen Thorup. Sting eies av norske Nordkapp, sammen med Mirage Boats, der båten bygges i Augustow, øst i Polen.

Fast Track er en styrehusbåt som egner seg godt til fiske for under en halv million kroner, og Båtliv fikk et godt inntrykk av nyheten da den ble prøvekjørt i Båtliv nummer 7 2017. Den nye modellen byr på turmuligheter med overnatting: Her er salongløsning, soveplass, bysse og toalett. Men først og framst er dette en båt for folk som liker å fiske, gjerne hele året

Les hele testen av Sting 630 Fast Track

Den norske båten var nominert sammen med Askeladden C83 Cruiser TSI og Nimbus W9.

Les mer og se 360: Askeladden C83 Cruiser

Les mer og se 360: Nimbus W9

Båtlivs 360-visning av Sting 630 Fast Track

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen