Søk i arkivet

Vinneren av Dame Award gjør seiling mer tilgjenglig

Scanstrut RS Venture Connect Conversion Kit gikk til topps på Mets. Produktet gjør en jolleseiling enklere for bevegelseshemmete.

SEILING: Connect Conversion Kit er
tilpasser RS Venture seiljolle, en båt som tåler mye
vekt, og er trygg og stabil.

SEILING: Connect Conversion Kit er tilpasser RS Venture seiljolle, en båt som tåler mye vekt, og er trygg og stabil.

Scanstrut er mest kjent for sine bokser for kartplottere, men har også utviklet vanntett ladesystem for nettbrett osv. Nå har de tatt steget inn mot et nytt produktkonsept, et konsept som falt i god jord for Dame Award juryen.

Enstemming jury

Juryen belønnet Scanstrut for å utvikle et god utarbeidet konsept som vil gjøre det mulig for et bredt spekter av bevegelseshemmete mennesker å få glede av sjøen på samme måte som bevegelsesfriske.

Juryen var samstemte om at Connect Conversion Kit var en verdig vinner av Dame Award 2017.

Enkel konvertering

Scanstrut RS Venture Connect Conversion Kit er et system å omgjøre en RS Venture seiljolle for bevegelseshemmede seilere. Tilpassningen skal kunne gjøres på under 30 minutter. Det består av elektronikk og elektriske løsninger som gjør at båten kan betjenes via en joystick.

For noen uker siden beskrev vi de nominerte produktene i kategorien dekksutstyr, og tippet at Connect Conversion Kit kunne vinne.

 

Du finner elektronisk utstyr nominert til Dame-Award her. 

Du finner sikkerhetsutstyr nominert for Dame-Award her.  

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen