Søk i arkivet

HUSKY
HUSKY Foto:

FINNMASTERS ALUMINIUMSSERIEFiredobbelt aluminiumdose

Da Finnmaster skulle kaste seg inn på det utrolig mangfoldige finske alumiumsbåtmarkedet var ikke én båt nok. Neida, fire måtte til!

Båtliv prøvekjørte modellene R6, R7 og R8 i Finland i fjor. I tillegg ble den nyere Husky R5 prøvekjørt separat i juni i år.

Allerede før testene startet var det noen spørsmål som meldte seg. For det første: Er det behov for flere aluminiumsbåter fra Finland? Svaret et at det kan bare kundene avgjøre. Men det er ikke lett å orientere seg i markedet. Den stadig tøffere konkurransen mellom de finske båtbyggerne innebærer at Silver i 2017 kommer med mer rendyrkete bruksbåter uten glassfiber innerliner, mens Yamarin - som i likhet med Buster nå er kjøpt opp av Yamaha - lanserer nye modeller som legger seg tettere opp til Silvers tradisjonelle domene. Samtidig antar Busters modellutvalg stadig større og større omfang … og ennå har vi ikke nevnt de andre, finske båtbyggerne som bygger gode alubåter. Hvor mange blåhvite lettmetallmodeller finnes det på markedet. Vel, det er mange!

Om vi får lov til å strekke strikken litt vel langt er det mulig å slå fast at Finnmaster med Husky har siktet seg inn sånn omtrent midt mellom Busters smårøffe og tøffe altmuligbåter, Yamarins kjøremaskiner og Silvers litt mer komfortorienterte familiebåter.

Les mer her:

HUSKY 5

HUSKY 6

HUSKY 7

HUSKY 8

 Kommentarer

MIN MENING

Av Jan Hanchen Michelsen

Med Husky-serien har faktisk Finnmaster klart kunststykket å klemme seg inn på et tett marked med en serie båter som skiller seg litt fra konkurrentenes. Huskyene har god plass og flott design og de er både sjøsikre og lettkjørte. Byggekvaliteten fremstår som solid og finishen er bra på en smårøff måte. Om ikke masse stuveplass eller ekstrautstyr som pantry eller fiskebrønn er absolutte krav kan en Husky være det helt rette.

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen