Søk i arkivet

SE DEG RUNDT: Med vår nye 360-visning kan du se bevege deg rundt i Majesty 155 som er månedens båt i Båtliv nummer 3 2017.
SE DEG RUNDT: Med vår nye 360-visning kan du se bevege deg rundt i Majesty 155 som er månedens båt i Båtliv nummer 3 2017.

Majesty 155 i 360Klikk deg rundt i luksusyacht med fossefall

Om bord i Majesty 155 åpner det seg en ny verden med fontener og fossefall på akterdekket. I vår nye 360-visning kan du selv se deg rundt i den luksuriøse yachten.

Cannes/BÅTLIV: Da vi besøkte Cannes Yachting Festival hadde vi med oss et kamera som tar bilder i 360 grader. Det vil si at du med muspekeren på en datamaskin beveger deg rundt i båten, og kan flytte deg rundt i båten med et museklikk.

Du kan da se deg rundt i eierens lugar, salongen, styrehuset og mye mer. På nettbrett og smarttelefon bruker du enkelt nok fingeren til å bevege deg rundt.

Majesty 155 har fontener og fossefall på akterdekket. Heis og panoramaspeil  kan omgjøres til hjemmekino er også en del av interiøret i denne arabiske drømmebåten. Legg merke til eierlugaren, her er det ikke bare én storskjerm!

Majesty 155 er en 155 fot lang (47,5 meter) og 9,6 meter bred yacht bygget i Emiratene i Midt-Østen.

Les mer om Majesty 155 (for abonnenter)

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen