Søk i arkivet

Prøvekjøring av Ryds F628 DC

Suzuki-importør Erling Sande gir gass i det norske markedet med svenske Ryds . Vi har prøvekjørt båten. Se video her.

Med Ryds F628 DC vil Erling Sande ta opp kampen med modeller som Nordkapp 605, Sting 610, Finnmaster 62 DC og Yamarin 63 DC. Dermed angriper Erling Sande noen av de mest populære bestselgerne i Norge de siste årene. Små daycruisere med utenbordsmotorer er et svært godt segment i båtmarkedet, og de to siste årene har det vært ventelister på de mest populære modellene.

Erling Sande priser båten til 399.000 kroner med 140 hk Suzuki på hekken. Da får du en båt med kabin med dobbeltkøye og sitteplasser til seks i cockpiten.

Båtliv prøvekjørte den nye daycruiseren en solrik vårdag i Drammensfjorden rett før påske. Dette er en splitter ny modell fra Ryds, men bygget over samme skrog som søsterbåter i form av henholdsvis skjærgårdsjeep og bowrider. Testrapporten kan du lese i Båtliv 3, som er i salg i mai.

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen