Søk i arkivet

LEKEN: Asgeir Borgemoen med Scarab 165.
LEKEN: Asgeir Borgemoen med Scarab 165. Foto:

Asgeirs favoritter - del 2– Denne er fryktelig leken

Etter en styrehusbåt er tiden inne for noe helt annet. Asgeir ser på vannscooterens alternativ: Scarab 165 med vannjet. Bli med om bord

Video nederst i artikkelen

I går var Asgeir Borgemoen om bord i Quicksilver 755 Pilothouse. Fra båt med mulighet til å overnatte og toalettmulighet er det i dag noe helt annet. Scarab 165 er ikke store båten, med sine 4,8 metere.

Asgeir er programleder for Garasjen og kanskje mest kjent som sjefen over alle sjefer fra barne-TV, har også en lidenskap for båtlivet. På Sjøen for alle er det båter i mange forskjellige størrelser, og Båtliv utfordret Asgeir om å plukke ut tre favoritter fra messa. Det ble tre forskjellige båter.

I går var Asgeir om bord i Quicksilver 755 Pilothouse
I morgen går Asgeir om bord i  Chris-Craft Capri 25.

Ser du på datamaskin bruker du musepekeren til å se 360 grader rundt i båten. Dessverre støtter ikke Safari denne funksjonen, så da anbefales det å bruke andre nettlesere for å få full opplevelse. Et tips er at du også velger full oppløsning, altså 4K. Med smarttelefon eller nettbrett trekker du deg rundt i bildet med fingeren, men enkelte enheter lar deg også se rundt med at du bare snur telefonen eller nettbrettet.

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen