Søk i arkivet

360-FILM: Asgeir Borgemoen om bord i Quicksilver 755 Pilothouse.
360-FILM: Asgeir Borgemoen om bord i Quicksilver 755 Pilothouse.

Asgeirs favoritter med 360-video– Her er alt jeg trenger

Blant 300 båter på Sjøen for alle har Asgeir Borgemoen plukket seg ut tre favoritter som han presenterer i 360-video. Først ut er Quicksilver 755 Pilothouse.

360-video nederst i artikkelen

Asgeir Borgemoen, programleder for Garasjen og kanskje mest kjent som sjefen over alle sjefer fra barne-TV, har også en lidenskap for båtlivet. På Sjøen for alle er det båter i mange forskjellige størrelser, og Båtliv utfordret Borgemoen om å plukke ut tre favoritter fra messa. Det ble tre forskjellige båter, og først ut er Quicksilver 755 Pilothouse.

I morgen kan du se Asgeir i vannjetbåten Scarab 165 (Se 360-video her)
Lørdag kan du se Asgeir om bord i Chris-Craft Capri 25

Ser du på datamaskin bruker du musepekeren til å se 360 grader rundt i båten. Dessverre støtter ikke Safari denne funksjonen, så da anbefales det å bruke andre nettlesere for å få full opplevelse. Et tips er at du også velger full oppløsning, altså 4K. Med smarttelefon eller nettbrett trekker du deg rundt i bildet med fingeren, men enkelte enheter lar deg også se rundt med at du bare snur telefonen eller nettbrettet.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen