Søk i arkivet

Sniktitt på nyhetene

I morgen åpner verdens største messe. Båtliv har tatt en sniktitt på nyhetene.

Düsseldorf, Tyskland
Verdens største innendørs båtmesse, Boot, kan i år skilte med 1650 utstillere fra over 50 land. 17 store haller lokker med alt fra superyachter, seilbåter, stålbåter, motorer, utstyr, charterdestinasjoner og dykkerutstyr.Ifølge messesjef Goetz-Ulf Jungmichel er det en liten oppgang i antall utstillere fra i fjor, og nesten halvparten av utstillerne kommer fra andre land enn Tyskland.


Båtliv har tatt en tur gjennom hallene i dag, mens utstillerne har rigget stander, vasket, polert og gjort i stand til publikumsinntrykket i morgen.
Windy er på plass med en lekker ny tender. Azimuth stiller ut en ny 54 Fly, Bavaria presenterer Virtess 420 Coupé, Riva kliner til med en 63 fots daycruiser – Riva 63 Virtus – mens Beneteau stiller ut Monte Carlo 5. Dette er noen av nyhetene Båtliv vil presentere i dagene som kommer.

Boot-utstillingen pågår fra 19. til 27. Januar, og i fjor var det en kvart million besøkende på messen.


 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen