Søk i arkivet

Få smårotet på plass

Det kan aldri bli nok oppbevaringssteder i en båt. Nå har noen smarte svensker funnet en ny løsning for oppbevaring av smågjenstander.

Utgangspunktet for Masterpocket var å utnytte gjennomgående master i seilbåter, men også mange motorbåteiere kan få nytte av dette borrelåsbaserte oppbevaringssystemet. Ifølge leverandøren er det bare å feste miniversjonen av Masterpocket rundt et rør, som for eksempel en håndrekke eller et bordbein.
 
Masterpocket kommer i to størrelser: En stor tekstilduk som festes rundt master med inntil 65 centimeter omkrets, samt altså en liten versjon. 
 
På denne «tekstilkroppen» hektes deretter lommer for smågjenstander som mobiltelefoner, briller og småverktøy. Masterpocket leverer lommer i forskjellige størrelser, og har også designet en nøkkelring og en liten papirkurv - eller nettbrett/kikkertlomme, for den del.
 
Et startsett med «tekstilkropp», nøkkelholder, mobillomme og allroundlomme koster 1150 svenske kroner hos www.masterpocket.se
 
Se demonstrasjonfilmen her:


 
 
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen