Søk i arkivet

Stilig finsk hyttetraktor

Sea Star 20 CC er lettdrevet, stabil, lettkjørt og rommelig. Hva mer kan vi kreve av en real hyttetraktor?

Sea Star 20 CC  er godkjent for hele ni personer, og alle sitter godt skjermet, omgitt av høye relinger, med høyt fribord og solide håndrekker. 
 
Båten er bred, veier 770 kilo uten motor og har et markert, men moderat «variabelt» 16° V-skrog. Likevel dytter den tross alt ganske beskjedne 75-hesteren fra Honda båten kjapt opp i marsjhastighet på rundt 20 knop uten plagsom planingsterskel, og der blir den liggende med flott stabilitet. 
 
Tross den litt stive prisen er det ikke så mange detaljer på Sea Star 20 CC, desto viktigere er det at det som finnes er «på stell». Og med unntak av manglende fiskebrønn har finnene klart dette: Denne nye vrien på bruksbåtkonsepet er både småsofistikert og litt kul, men 20 CC glemmer likevel aldri at den i bunn og grunn er en robust bruksbåt.
 
Les mer om Sea Star 20 CC i neste utgave av Båtliv
 
Tekniske data Sea Star 20 CC
Lengde: 6,08 m
Bredde: 2,26 m
Vekt: 770 kg
Antall personer: 9
Anbefalt motor: 60-100 hk
Drivstoffkapasitet: 90 l
CE-klasse: C
Veiledende grunnpris med Honda BF60: 244 900 kroner  
Veiledende grunnpris testbåt med Honda BF75: 262 900 kroner  
Importør: www.kellox.no
Produsent: www.seastar.fi
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen