Søk i arkivet

Dagens julegavetips: Lys i mørketiden

Lommelykter og hodelykter vil havne under mange juletrær. Men også her lønner det seg å kjøpe kvalitet.

Led Lenser skal være Norges mest solgte hodelyktprodusent, og i høst testet vi den nye versjonen av H7-lykten under flere båt- og hytteturer.

Den tyske lykten dugde flott som allroundlykt både på strømløse hytter og på mørke kaier. Med 180 lumen lysstyrke er H7 slett ikke noen rekordholder, men det er heller ikke hensikten. LED Lenser har istedet laget en fjærlett, velbygget og smidig allroundlykt som kan kjøpes for under 400 kroner.
 
Lykten har metallhus med mekanisk zoom og selve hodet kan vinkles. På sparebluss varer batteriene i vel tre døgn, men på «full guffe» er det slutt etter en halvtimes tid. Men takket være den trinnløse kontrollen fikk vi de tre AAA-batteriene til å vare to hyttehelger med variert bruk. Dette er rett og slett en god allround-lykt!
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen