Søk i arkivet

Sender SMS om båten tar inn vann

Er du bekymret for om trebåten er helt trutnet, kalesjen er hel etter stormen eller om selvlesningen fungerer som den skal?   

Det finnes mange systemer for automatisk varsling av trøbbel med båten, men ofte innebærer dette mer omfattende elektronikkinstallasjoner. Mover vannvarsler er en enkel, liten sak som rett og slett sender en SMS om den kronestykkestore sonden blir våt. 
 
Ifølge forhandler SOKO AS er Mover ideell for båter som ligger på sjøen - og når båten settes på land kan senderen også brukes i hytte og hus, for eksempel ved lengre feriefravær.
 
Vannvarsleren drives av et innebygget batteri med en levetid på vel halvannet år og er på størrelse med en fyrstikkeske. En fem meter lang ledning mellom sonde og sender gjør at sonden kan plasseres alle steder der lekkasjer kan oppstå
 
Prisen med et eget SIM-kort fra Telenor er 990 kroner. Dette inkluderer 30 gratis meldinger. Abonnementprisene starter på 59 kroner måneden. 
 
Mer info: www.mover.no/vannvarsler/
 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen