Nå kan du leie verdens dyreste yacht
Nå kan du leie verdens dyreste yacht
Nå kan du leie verdens dyreste yacht
Nå kan du leie verdens dyreste yacht
Nå kan du leie verdens dyreste yacht

Nå kan du leie verdens dyreste yacht

Har du råd til å bruke 12 millioner i uka, kan du leie verdens dyreste privatyacht. Det er Chealsea-eier Roman Abramovich som nå ønsker nordmenn med mye feriepenger velkommen om bord i båten sin.

Publisert Sist oppdatert

Det er norske Aker Yachts AS som har fått verdens største yacht, M/Y Eclipse for utleie. De oppfordrer deg gjennom en annonse på FINN å ta med kunder, ansatte, familien eller vennene dine på en uforglemmelig tur! Vel og merke om du har råd, og i leieprisen inngår ikke Chealsea-eier Roman Abramovich private “rederlugar” på 500 kvadrat.

Leiepriser fra 2 mill. dollar pr. uke inkludert mannskap. Drivstoff, havneavgifter, men mat og drikke kommer i tillegg. Båten seiler i Caribbean vinteren 2012, men du bestemmer selv hvilken rute og havner du vil seile.

-Vi skreddersyr en opplevelse som topper alt annet du har opplevd, eller har vært med på, sier Stian Sandli I Aker Yachts.

Selv om båten er gigantisk, så leies hun ut til maks 30 personer. Et mannskap på 75 bidrar til å gjøre opplevelsen komplett.

Båten har 9 dekk og er delt inn i 11 luksuriøse leiligheter/suiter. Gjesteområdene utgjør totalt 6000 kvm. Den største leiligheten (rederlugaren) er på 500 kvm, og er dessverre ikke for utleie.

M/Y Eclipse er utstyrt med all tenkelig luksus som overgår enhvers fantasi. Hun har et unikt sikkerhets- og rakett-forsvarssystem, skuddsikre vinduer og skrog som holder pirater unna. M/Y Eclipse har også et anti-paparazzi skjold som hindrer ivrige fotografer å ta bilder av deg og ditt selskap.

For å få leie M/Y Eclipse, er en søknad påkrevet. Om du har dekning på konto står det ingenting om.