Søk i arkivet

Innfører seks års garanti for Honda

Fra i dag innfører Honda seks års garanti for sine utenbordsmotorer.

I en pressemelding fra Kellox som er distributør av Honda utenbordsmotorer i Norge, skriver de at det innføres seks års garanti for deres utenbordsmotorer fra dags dato. Administrerende direktør Per-Anton Vinje i Kellox mener Hoda er i en særklasse, og knapt kan sidestilles med noe annet motormerke.

– Dette bekrefter vi med å gi seks års garanti, som like gjerne kunne vært ti år, eller mer. En utenbordsmotor er en langsiktig investering, sier Per-Anton Vinje.

I pressemeldingen skriver Kellox at de nå tilbyr markedets mest sjenerøse garanti.

– En garanti som dekker både deler og arbeid hvis det skulle oppstå material eller fabrikasjonsfeil. En garanti du kan bruke hos alle autoriserte Honda-forhandlere, uansett hvor i landet du bruker motorem. En garanti som gir deg trygghet dersom du mot formodning skulle oppleve problemer med din Honda utenbordsmotor, skriver Kellox i pressemeldingen.

De presiserer at seks års garanti gjelder alle Honda utenbordsmotorer som er importert og solgt av Kellox. Garantien gjelder fra kjøpsdatoen og inntil 400 driftstimer. De presiserer også at egne regler gjelder for motorer som brukes i profesjonell sammenheng som for eksempel racing, konkurranse, transport og utrykning.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen