Søk i arkivet

Maritim satser på proffmarkedet

Maritim AS kjøper Arendals-grossisten Rasmussen Engros AS. Båtutstyrskjeden ønsker med dette å styrke stillingen innen proffmarkedet.  

Ifølge salgs og markedssjef Halvor Landsverk i Maritim skjer den formelle overtagelsen 1. september. Rasmussen-leder Bjørn Rasmussen vi da også overta ansvaret for den nye proffavdelingen i Maritim.
 
Overtagelsen innebærer nedleggelse av dagens Rasmussen-drift i Arendal til fordel for samlokalisering med Maritim AS’ hovedkvarter i samme by.
 
- Dette vil gir oss ny styrke på proffmarkedet, samtidig som Rasmussens engrosportefølje følger med inn i Maritim og blir tilpasset våre effektive løsninger for bestilling og distribusjon over hele landet, sier Landsverk til Båtliv.
 
Maritim hevder å være Norges ledende båtutstyrskjede, og konsernet har i dag butikker i Arendal, Bergen, Fredrikstad, Oslo, Stavanger og Tønsberg. I tillegg driver Maritim en stor nettbutikk.
 
Rasmussen Engros AS har på sin side vært grossist av merker som Majon, Wema, Carlingswitch, Frilight, Elettrogas, Evesco, Gebo, Systemrens, Echopilot, Java, Redknows, Fireboy-Zintex og Keelshield. 
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen