Søk i arkivet

Verdenspremiere på nye Elan 48 i Sandvika

-Gi oss en lukket versjon tilpasset norske forhold, så garanterer jeg norsk suksess for båten, sa importør Jonny Pedersen til Elan verftet. De tok han på ordet, og nå blir det verdenspremeiere i Sandvika 1-4 september.

I forbindelse med båtmessa i Sandvika i september lanserer JP-marine Elans nye 48 foter. Elan 48 blir nå levert i lukket versjon med stort akterdekk og integrert sittegruppe. Stort glasstak og store glassdører bak gjør likevel båten til en god soltilbeder. Bruk av mye karbon gjør at vekten på båten er redusert kraftig i følge verftet. Båten er laget på direkte bestilling fra sin norske importør Jonny Pedersen, som driver JP-marine. Dette kommer klart frem på hjemmesiden til verftet. Båten er fullspekket med utstyr, og leveres blant annet med 2x600 hk Cummins QSC 8,3  med Zeus, men kan også leveres med standard drev og andre motorer.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen