Søk i arkivet

Her er Benneteaus nye Barracuda-serie

Styrhusbåter har vært en ubetinget suksess for flere produsenter. Med sin nye Barracuda går Beneteau opp et par størrelser. Her er film og illustrasjoner av Beneteau Barracuda 9

Barracuda-serien får utenbordsmotorer.  I en pressemelding skriver Benneteau at den nye styrhusbåten kommer med et agressivt skrog, utstyrt med deres egenutviklede Air Step-teknologi som vi kjenner fra deres tidligere modeller.


BENETEAU BARRACUDA 9:  Uten flybridge

Den nye modellserien kommer med to alterativer, med og uten en liten flybridge helt akter på styrhuset. Beneteau trekker spesielt fram bruk til fiske i pressemeldingen de nylig har sendt ut.


BENETEAU BARRACUDA 9: Med flybridge

For å få ned prisen og dermed sterkere møte konkurransen på markedet har Beneteau valgt å utstyre båtene med utenbordsmotorer. I pressemeldingen skriver produsenten at dette utgjør 20 prosent, sammenlignet om de hadde valgt en innenbordsmotor. I tillegg gir det lavere servicekostnader. Med 400 hestekrefter på hekken mener produsenten at den skal klare en hastighet på 45 knop.

Lengde: 8,78 meter
Bredde: 2,98 meter
Vekt: 3000 kg
Maks motor: 400 hk
CE-sertifisering: B

Se film:
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen