Søk i arkivet

Mer plass og ekstra jakke

Rigging coat var egentlig tiltenkt idrettsutøvere som trengte et varmt plagg, men har slått an blant seilere og båtførere. Nå er den kommet i ny utgave.

Jakken ble lansert for et par sesonger tilbake og ble raskt en hit, og slo an hos langt flere enn idrettsutøvere som skulle holde varnem. Nå er jakken blitt oppdatert med større lommer for plass til mer utstyr, og den har fått uttagbart fôr. Ifølge en pressemelding fra Helly Hansen er det utagbare fôret gjort om til en stilfull og varm jakke, som fint kan brukes for seg selv.

Til dame kommer Rigging Coat i fargene svart og marineblå med verise rose fôr, og finnes i størrelsene XS til XL. Til herre finnes jakken i fargene marineblå og sort, og kommer i størrelsene S-XXL. Veiledende pris oppgis å være 3299 kroner.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen