Søk i arkivet

Marinekart til Norge

Den lille tøffingen, Marinekart 338, som ble presentert under båtmessa i Dusseldorf, har fått norsk forhandler og norske priser.

Marinekart er GoKart-alternativet på vannet. Den lille sandwischkonstruerte båten på 55 kilo går for fort for yngre båtførere, selv med bare seks hestekrefter på hekken. Med seks hestekrefter er den oppgitte makshastigheten 19 knop, og forbruket er 1,4 liter i timen. Med 9,9 hestekrefter er topphastigheten 25 knop og forbruket er på 2,2 liter i timen. Men den finnes også i som miljøalternativ, med en Torweedo som gir 25 knop.
Sjøtorget i Fredrikstad som blir den norske forhandleren oppgir en pris på 59.000 kroner for båt uten motor. Velger man åtte hestekrefter er prisen oppe i 71.000 kroner, og med el-motor 80.000 kroner.


 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen