Søk i arkivet

Verdens største utenbordsmotor

Det måtte selvsagt noen sære amerikanere til for å skape verdens største utenbordsmotor. Etter mye hemmelighetskremmeri skal den vises på Miami Boatshow til uken.

Den kan trygt kalle seg verdens sterkeste serieproduserte utenbrodsmotor. Med sine 557 hestekrefter er den over 200 hk sterkere enn sine nærmeste konkurrenter. Hittil har det vært mange rykter og mye hemmelighetskremmeri rundt den nye supermotoren som nå er klar for å vises på verdens største flytende båtutstilling i Miami.

Selv om finanskrisen har lagt sin demper på det meste i det amerikanske båtmarkedet, er det her alle muskelgutta møtes. Siste skudd på stammen er altså Seven Marines nye utenbordsmotor med lettvekts V8 i aluminium. Den vil få kompressor og innsprøytning. ZF har levert et eget joystick styresystem bygget på deres helt nye POD-plattform.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen