Søk i arkivet

Nimbus på flyttefot

Nimbus ønsker å satse på Stockholms skjærgård. En 800 kvadrat stor utstillingshall skal fronte merket på østkysten.

En av Skandinavias ledende båtprodusenter Nimbus satser nå fullt og helt på sin nye store permannente utstillingshall på Lidingö utenfor Stockholm. Den nye utstillingshallen er på 800 kvadratmeter, og det er første gang Nimbus viser hele modellutvalget utenfor Gøteborg.

- På tre år forventer vi å doble vår markedsandel i segmentet for store yachter i Stockholm, sier Patrik Mehks, forretningsutvikler i Nimbus Stockholm.

Ekspansjon i Stockholm er en del av Nimbus strategi for å styrke sin viktigste markeder, Göteborg og Stockholm. Nimbus har i overkant av 70 prosent av markedet på vestkysten.

- Stockholm er mange ganger større enn markedet enn på vestkysten. For å lykkes i vår satsing, legger vi stor innsats i å bringe mest mulig av vår store båtkolleksjon ut til kundene der kundene befinner seg, sånn som Stockholms skjærgård. Nimbus-modellene er bygget og utviklet under tøffe nordiske forhold, og våre Paragon-båtar passer Stockholms-skjærgården som hånd i hanske, sier Ulf Särnman, administrerende direktør i Nimbus Stockholm.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om båtlivet helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Ole Henrik Nissen-Lie

Gå til toppen