Største båt på Boot
Største båt på Boot
Største båt på Boot
Største båt på Boot
Største båt på Boot
Duesseldorf, DEU, 10.01.2011. Die groesste Yacht der boot Duesseldorf 2011 (22. bis 30. Januar) ist die Sunseeker 88 aus England. Am Montag, 10. Januar, trat sie mit Hilfe von Lift ?Big Willi? ihren Landgang an. Knapp 27 Meter lang ist die ...
Største båt på Boot
Største båt på Boot
Største båt på Boot

Største båt på Boot

Sunseeker 88 er største båt på Boot 2011. Sunseeker er også messens største utstiller.

Publisert Sist oppdatert

Düsseldorf, Tyskland

Den 70 tonn tunge yachten markedsføres på nett som en av Storbritannias største og mest luksuriøse yachter for utleie. Sunseeker er største båt på årets Boot i Düsseldorf, som er kjent for sin superyachthall med mange store og flotte båter.

Selv om det har vært dårlige tider i superyachtbransjen siden finanskrisen i 2008, er det mange lekre båter utstilt også i år. Båtliv har tatt en tur med kamera i spueryachthallen, mens utleierne monterte standene og polerte båtene.

Største utstiller

Sunseeker 88 koster fire luksus kabiner og to salonger. Luksusyachten har en basis pris på 4,3 millioner euro (35 millioner kroner), men med utstyr og avgifter blir sluttsummen i Norge vesentlig høyere.

Den 27 meter lange luksusyachten er utstyrt med to maskiner som til sammen yter nær 4000 hestekrefter. Sunseeker 88 er kun en av mange luksusbåter som du kan se i hall seks i Düsseldorf kommende uke. Sunseeker er største enkeltutstiller på Boot i år, melder messearrangørene.

På videoen under kan du se Sunseeker 88 bli fraktet opp fra Rhinen og inn i messehallen av superkranen Big Willi. Se også billedspesial helt i bunn av artikkelen.

Fakta om Sunseeker 88:

-  Maskiner: 2 x MTU 1,950 HK diesel

-  240V generator

-  Bredde (LOA) - 26.9 m

-  Bredde - 6.41 m

-  Drivstofftanker - 7,500 liter

-  Marsjfart - 20 knop

-  Toppfart - 28 knop

Se film: